Vi stopper svetten selv i denne varmen!

Benytt deg av sjansen til hele 40% rabatt frem til 06/23/2024 og lev som normalt igjen.

SKREDDERSYDD BEHANDLING

Vår prioritet er å hjelpe deg med overdreven svetting som om vi hadde hjulpet oss selv eller våre nærmeste. Vi er ikke bare et teknologifirma som produserer medisinske produkter. Vi vil virkelig å hjelpe og er derfor ikke fornøyd med å kun selge deg en maskin.

Vi har selv testet alle de ulike Electro Antiperspirants fra produktutvalget vårt. Vi har erfaring med alle typer svetting og vi har hjulpet mer enn 150.000 personer med problemer forårsaket av overdreven svetting, til den dag i dag. Alt starter med å motta maskinen du har valgt, inkludert detaljerte instruksjoner på ditt språk. Instruksjonene for å bruke den er halve kampen. Vi anbefaler å lese de minst to ganger før første behandling.

 

Start behandlingen

Hvis noe er uklart etter du har lest instruksjonene for bruk, kan du kontakte oss gratis via EMAIL eller TELEFON. Vi vil alltid gi deg råd til hvordan man starter og hvordan man fortsetter. Det viktigste i begynnelsen av behandlingen er kommunikasjon ved eventuelle uklarheter. Vi har hjulpet tusenvis av personer. Vi vil hjelpe deg også.

 

Vent på resultatene

Avhengig av kroppsdelen, vil du stoppe å svette etter 4-12 behandlinger. Svettingen avtar kjapt i de fleste tilfeller. Du gjør behandlinger og svetter fortsatt, men så våkner du opp en dag og du svetter ikke lengre. Ja, vi vet at du ikke svetter når du sover, akkurat som oss. Når svettingen stopper, slutt å utfør behandlinger. Fra da av er du i vedlikeholdsfasen og du trenger kun å gjøre 2-3 behandlinger når svettingen sakte kommer tilbake.

 

Vi er her for deg og vi vil ikke annet enn å hjelpe deg

Vi vet hvordan der er å leve med overdreven svetting, så vi vil ikke stoppe før du er tørr.

 

 Velg hvor du vil bli kvitt overdreven svetting  eller Kjøp Electro Antiperspirant

 

Trenger du mer hjelp eller råd angående behandlingen? Kontakt oss

Hvis svetten ikke avtar etter 12 behandlinger, trenger du ikke å bekymre deg. Det er sjeldent, men vi vet av erfaring hvordan vi kan justere behandlingsplanen din for å rette opp i situasjonen. Først må du kontakte oss så snart som mulig etter siste behandling. Vi sender deg noen spørsmål som du kan svare på takket være den behandlingen du allerede har fått. Basert på svarene dine vil vi deretter lage en INDIVIDUELL PLAN som er skreddersydd for deg, og som vil eliminere svettingen din. Ved hjelp av disse planene har vi allerede kunnet hjelpe personer med atopisk eksem på hendene som også svetter, samt personer med svært sensitiv hud og alle andre.