Svetter du om vinteren? Vi vet hvordan vi skal løse det! Siden 2010 har vi hjulpet nærmere 140.000 mennesker med svette på ulike deler av kroppen.

Ved bestilling før 25.1.2022, får du opp til US$300 rabatt!!!
KLIKK OG FÅ RABATT
Effektene til Electro Antiperspirant ved 37°C

Hva er Electro Antiperspirant?

Electro Antiperspirant er apparater utviklet spesielt for å forebygge kraftig svette på alle deler av kroppen. Det er godkjente medisinske apparater og er godkjent av de beste leger når det kommer til overdreven svette. Per nå hjelper de mer enn 130.000 mennesker verden over og er benyttet av hundrevis av medisinske virksomheter.

Hvordan Electro Antiperspirant virker

Electro Antiperspirant bruker betydelig forbedret og sikker teknologi kalt iontoforese. Denne teknologien, ved hjelp av veldig svake elektriske impulser, stimulerer huden som er berørt av overdreven svette, slik at svetten stopper i løpet av få dager. Den ønskede effekten kommer etter flere dager, og varer i opptil flere måneder. Ved å vedlikeholde det, kan den bli borte på ubestemt tid uten bivirkninger.


Mot hvilke typer svette hjelper Electro Antiperspirant?

Alle Electro Antiperspiranter vil lindre alle typer svette (inkludert stress-svette), uansett årsak. Svetter du i håndflatene eller på bena? Kan du ikke gå i åpne sko om sommeren, eller må du ta med ekstra skift til jobb på grunn av svette? Svetter du når du holder tale, eller ganske enkelt uten grunn? Høres svetteringer i armhuler, svette som drypper fra ansiktet, svett rygg og bakende kjent ut? Electro Antiperspirant vil alltid hjelpe deg.

ØNSKER DU Å BLI KVITT SVETTE OG BEGYNNE OG LEVE NORMALT?

Anbefalinger fra leger (Klikk for å forstørre.)

Se video instruksjonen