Vi har hjulpet hundretusenvis av mennesker, og nå er det din tur! Frem til 5.10.2023 får du en rabatt på opptil US$300 på hver enhet!

Gratis verdensomspennende frakt og pengene tilbake-garanti.
KLIKK OG FÅ RABATT
Iontoforese mot svetting med gratis ekspresslevering

Enten du kommer fra Frankrike, Filippinene, Hawaii, Vietnam, Kanariøyene eller kanskje Bhutan, vil vi alltid levere Electro Antiperspirant gratis, i løpet av få arbeidsdager.

Amerikas forente stater: 1 virkedag

til Nord Amerika:1 virkedag
til Sør Amerika:1-3 virkedager
til Europa:2-3 virkedager
til Australia:2-4 virkedager
til Asia:2-4 virkedager

Fraktkostnader er allerede inkludert i produktprisen, og du trenger ikke betale oss noe ekstra i det hele tatt. Der det er mulig bruker vi ekspress transporttjenester (UPS, DHL, osv.), som vil levere forsendelsen til deg hvor som helst i verden veldig raskt. I noen land, bruker vi det vanlige postvesenet. I alle fall vil du alltid få et sporingsnummer på e-postadressen oppgitt ved bestilling, slik at du kan spore bevegelsene til sendingen på vei til deg.

* Hvis du er fra et sted utenfor EU, er det mulig at tollkontoret i ditt land vil ha en såkalt importavgift fra deg. Imidlertid er mengden dessverre utenfor vår kontroll, så vi anbefaler at du sjekker det på ditt tollsted før du bestiller Electro Antiperspirant utenfor EU.