Første vårsvette? Vi blir kvitt det raskt og hvor som helst på kroppen din. Kjøp Electro Antiperspirant før den 3.3.2024 og få et avslag på opptil 40%.

Bli kvitt svette og begynn å leve.
KLIKK OG FÅ RABATT

Videoomtale av Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant ved 100°C i en badstue

Effektene til Electro Antiperspirant ved 37°C

Videoomtale av Electro Antiperspirant Sensitive

Anbefalinger fra leger og deres opplevelser med Electro Antiperspiranter

Videoomtale av Electro Antiperspirant

Videoomtale av Electro Antiperspirant

Brukere av Electro Antiperspirant skrev til oss

Hei, på denne måten vil jeg si takk og også oppmuntre folk som har et problem med overdreven svetting. Ikke nøl med å investere fordi det endrer livet deres slik den endret livet mitt. Og sprenger jeg ikke. Jeg har brukt enheten i 2 år og har hatt 1 prosedyre til hender per én måned / 4 bruker / og en gang annenhver måned til føtter. Electro Antiperspirant har blitt en del av livet mitt :) Ha en fin dag :)

Electro Antiperspirant Sensitive Aniko Slovakia

Hei, jeg fikk informasjon om utstyret ditt ganske utilsiktet gjennom en annonse på Internett. Jeg hadde tvil, hovedsakelig på grunn av høyere pris. Jeg var redd for å bli bedratt og kaste penger bort. Selvfølgelig fant jeg alle vurderingene og de var alle positive. Likevel nølte jeg en stund. Men så tenkte jeg at 'det skal være penger og vi vil ikke være' så jeg risikerte det. Leveringen var rask og jeg startet "eksperimenter" med en liten bit av mistillit. Etter den femten applikasjonen skjedde et mirakel og jeg kunne ikke tro at jeg hadde hender og føtter tørre og varme. Det er en stor lettelse i min 50 år. Siden skolen hadde jeg problemer f.eks. å skrive med en fyllepenn. Jeg hadde et unntak og jeg kunne skrive (da) med kinesisk penn, fordi ble jeg skitten opp bak ørene mine på grunn av svetting. Også hvis det var et problem, som til slutt viste seg å være ganske overveldende banalitet og uvitenhet fra min side, så jeg ringte på linjen, hvor arbeidet en mann som snakket slovakisk. Jeg ønsker å takke ham for den snille og profesjonell tilnærmingen og til alle dere for et fantastisk produkt. Bare synd om at mange mennesker ikke har en anelse om den. Jeg informert legen min om dette produktet slik at han kunne opplyse andre pasienter som har samme problem som meg. Igjen en stor takk og ha dere det bra !!!

Electro Antiperspirant Marcela Tsjekkia

Hei, jeg kjøpte enheten til svette i panne, det forandret livet mitt, det er helt perfekt. Jeg anbefaler det alle vennene og de har allerede bestilt det ... Tusen takk for hjelpen! Med vennlig hilsen,

Electro Antiperspirant ELITE Tomas Tsjekkia :))

Hei, på baksiden av Electro Antiperspirant bruksanvisningen oppgir dere e-post for å dele erfaringene med enheten, så bestemte jeg meg for å kontakte dere. :) Ved første trodde jeg ikke at jeg fikk hjelp med problemet mitt ved noen maskin, men da jeg så de diskusjonene på internett, at den hjalp alle, så fikk jeg ikke nøl med og kjøpte den. Stort sett hadde jeg problemer med svetting på jobb og det gjorde meg problemer. Nå er jeg etter 5 prosedyrer, og jeg må si at det er virkelig fantastisk, og jeg er glad det ikke var en sløsing med penger. Noe som virkelig hjalp meg til slutt. Jeg vil anbefale deres enhet hvor og hvem kan jeg. Tusen takk,

Electro Antiperspirant Sensitive Zuzana Tsjekkia :))

Hei, jeg vil gjerne takke dere for dette miraklet som helt forandret livet mitt. Enheten har allerede hjulpet meg etter fem behandlinger og det fortsatt holder etter en uke !!!! Jeg kan ikke tro det! 20 års problemer med svetting er borte! Jeg bruker det på håndflatene og fotsålene på samme tid. Om en måned skal jeg på ferie, og denne gangen vil jeg ikke alltid skjule hendene eller tørk med et håndkle. Og til slutt, kan jeg bruke sandaler i sommer som alle andre. Tusen takk !!!!

Electro Antiperspirant Andrea USA

God kveld, jeg vil si takk til dere!! Enheten har hjulpet meg enormt, og forandret livet mitt! :) I litt over en uke, har jeg visste ikke hva svette er. Enheten er fantastisk, den bør ha mye mer publisitet. Jeg håper at svetting returnerer ikke. Igjen, takk og ønsker dere en flott resten av kvelden. Vennlig hilsen,

Electro Antiperspirant Teresa Tsjekkia :))

Hei, jeg er veldig fornøyd med Electro Antiperspirant – det forandret livet mitt. Jeg har brukt det i over et år, og det er en fantastisk følelse !! Jeg er veldig takknemlig for Electro Antiperspirant (det er en utrolig oppfinnelse !!).

Electro Antiperspirant Veronika Tsjekkia :))

Jeg vil gjerne si takk til dere for å lage denne enheten, som fungerte hos meg. Jeg har lidd av hyperhidrose siden var jeg ung, takk for at dere oppfant denne enheten, det er en stor hjelp. Jeg ønsker mer energi til din bedrift.

Electro Antiperspirant Cechille Canada

Hei, jeg ville takke dere for det at jeg ikke må skamme meg for å nå ut til bekjentskap, skrive på papir uten våte fotspor og x andre ting som sluttet i livet mitt ved bruk av enheten. Jeg er 22 år gammel Jeg er jente som er opptatt av sin utseende og oppførsel, jeg har hatt våte hender siden barndommen min od det har vært knyttet med eksem. Jeg jobber som assistent og dere kan forestille skammen med våte og røde hender. Jeg har hatt fire behandlinger og mine føtter og hender er helt tørre. Det var min største investering, som jeg lenge har vurdert, men de som ikke kjenner hva er det å leve med dette problemet vil aldri forstå. Lenge siden sist var jeg så fornøyd. Min store takk tilhører dere. Jeg anbefaler det til alle som ønsker å ha et enklere og bedre liv.

Electro Antiperspirant Sensitive Zuzana Slovakia

Jeg har hatt enheten hjemme i litt over to uker, så det er på tide å evaluere. Allerede etter 4 applikasjoner kom resultater som er utrolige - helt tørre hender, ingen svetting, ingen ulempe i forvaltningens hender, ingen våte papirer når signering og tørr rattet når kjører jeg ... Under enhver omstendighet, uansett om man jobber eller er i stressende situasjoner, er hender fortsatt tørre, uten et snev av svettedråper. Forresten brukte jeg krem på hender for den første gangen i mitt liv. Jeg anbefaler enheten selv om er det dyrere ting, men de som vet hva det er å leve med hyperhidrose, vil absolutt ikke angre på en slik investering. Takk til produsenter av denne enheten!

Electro Antiperspirant ELITE Vladimir Slovakia

Sammenligninga av iontoforese maskiner Kjøp iontoforese maskin

Klinisk studie presentasjon

Hvordan bruke Komfortable adaptere for armhulene