Første vårsvette? Vi blir kvitt det raskt og hvor som helst på kroppen din. Kjøp Electro Antiperspirant før den 3.3.2024 og få et avslag på opptil 40%.

Bli kvitt svette og begynn å leve.
KLIKK OG FÅ RABATT

Den mest effektive løsningen i verden

Den mest effektive løsningen mot svette over hele verden

Electro Antiperspiraner kunne aldri vært så effektiv hvis vi bare kopiert de mange løsninger som finnes i verden. Hvordan er det mulig at Electro Antiperspirant var den første og fortsatt den eneste enheten på markedet som hjalp 100% av pasientene i løpet av klinisk testing? Vi jobbet med teknologien som har gjort Electro Antiperspiranter så effektiv i mange år før de ble satt på markedet. Vi endret og testet den igjen og igjen før den virkelig kunne hjelpe alle som lider av overdreven svetting. Det spiller ingen rolle hvilken kroppsdel du vil bruke Electro Antiperspirant på. Absolutt alle kan velge fra et bredt utvalg av adaptere og enheter. Electro Antiperspirant® er et registrert varemerke for selskapet HIGHTECH DEVELOPMENT Group hvis du velger et produkt med dette navnet, kan du være sikker på at du får et varemerke som er brukt av tusenvis av pasienter over hele verden.

Forebygging av elektrisk sjokk

Iontoforesemaskin med sikring mot elektrisk sjokk

En svært viktig funksjon i Electro Antiperspirant er deres sikkerhet. Hver enhet har noen innebygde beskyttelser som alltid forhindrer at det er noen risiko. Electro Antiperspirant Sensitive og Electro Antiperspirant ELITE pulset enhet går så langt som å fullstendig eliminere eventuelle sjokk, selv om de brukes feil. Hemmeligheten bak denne sikkerhetsteknologien er et sett av elektriske kretser som stadig tilpasser seg kroppen og skaper en terapi skreddersydd nettopp for deg. Hvis du tar ut lemmer fra containere eller tar adapterne av kroppen din når som helst under behandlingen, reagerer kretsen og beskytter deg mot ubehagelige elektriske støt. Dette er en helt unik og patentert teknologi i verden, så du vil ikke finne den noe annet sted enn i Electro Antiperspirant. Absolutt sikkerhet og klinisk bevist 100% effektivitet, det er Electro Antiperspirant.

Sammenligninga av iontoforese maskiner Kjøp iontoforese maskin

PULSet terapi

Iontoforesemaskin med PULSed terapi

PULSet terapi er en helt ny teknologi, som først ble brukt i Electro Antiperspirant ELITE. Den er bygget på utprøvd teknologi av den klassiske Electro Antiperspirant og Electro Antiperspirant Sensitive og legger til helt nye gjeldende kontroller som gjør det mulig selv for den mest følsomme person å bruke enheten og bli kvitt overdreven svetting hvor som helst på kroppen. Den pulserende strømmen i Electro Antiperspirant ELITE er fullt justerbar, og du er ikke begrenset til forhåndsinnstilte verdier som kanskje ikke passer for alle. Når det kommer til hvem det er best egnet for, er det spesielt for dem som som elektroterapi vanligvis er ubehagelig for. Er du følsom og vil bruke Electro Antiperspirant hvor som helst på kroppen? Velg Electro Antiperspirant ELITE. Electro Sensitive Antiperspirant er også ment for følsomme individer, som kan brukes på armer, ben og under armene. Den klassiske Electro Antiperspirant vil bli brukt av de som ønsker å bruke Electro Antiperspirant hvor som helst på kroppen og elektroterapi ikke gir dem problemer.