Første vårsvette? Vi blir kvitt det raskt og hvor som helst på kroppen din. Kjøp Electro Antiperspirant før den 3.3.2024 og få et avslag på opptil 40%.

Bli kvitt svette og begynn å leve.
KLIKK OG FÅ RABATT

På ingen måte! Electro Antiperspirant enhetene er utstyrt med en patentert teknologi for å hindre elektrisk støt og et sofistikert beskyttelsesystem som beskytter deg hele tiden. Les bruksanvisningen nøye, og ikke vær redd for noe. Strømmen i enheten er så liten at ingenting kan skje. Enhetene er konstruert med hensyn til maksimal sikkerhet, klinisk testet og godkjent av myndighetene som juridisk godkjent medisinsk utstyr. Electro Antiperspiranter hjelpe flere tusener av mennesker rundt om i verden, de vil hjelpe deg også.

Kontraindikasjoner er graviditet, hjerteproblemer, pacemaker eller andre livsopprettholdene implantater eller implantater av metall i nærheten av behandlingsområdet.

Tilfredshetsgarantien er her fordi vi har stor tillit til vårt produkt, og vi vil at du skal kunne teste enheten, og kontroller at den er veldig funksjonell og løser problemet med overdreven svetting. Hvis det ikke er sant, returnerer du enheten til adressen oppgitt i manualen og du vil få pengene tilbake.

Ikke bekymre deg- Electro Antiperspiranter er effektive på nesten alle. Mange er overrasket etter den første prosedyren over at ingenting skjer umiddelbart, men det motsatte er sant. Under behandlingen, er det nødvendig å følge instrukser og doseringen av de terapeutiske prosedyrene nøye. I utgangspunktet ser det ut til at ingenting skjer, men behandlingen pågår. Over tid (innen 1-3 uker) vil svetten plutselig forsvinne før du vet ordet av det.

Fortsett behandlingen og hendene dine blir tørre. Dette fenomenet er observert av Electro Antiperspirant brukere i om lag 20% av tilfellene. Noen ganger er det en kortsiktig økning av svette før håndflatene slutter å svette. Dette fenomenet betyr at du snart vil nå målet ditt. Fortsett behandlingen i henhold til bruksanvisningen.

På regelmessig basis i henhold til de vedlagte instruksjonene de første 1-3 ukene. Så kommer vedlikeholdsfasen, og enheten brukes på det berørte området bare en gang i noen uker til måneder- avhengig av pasienten, og bare når svettingen begynner å komme tilbake.

Bruk av botulinumtoksin med henhold til stedet (størrelsen) kommer på minst US$500,- (for begge hendene), US$750,- for føttene og US$500,- for armhulene per søknad. Det må gjentas etter noen måneder (3-4)- igjen til samme pris. Du må delta på klinikken , og hvis botulinumtoksinen ikke fungerer, vil pengene aldri bli refundert. Du kjøper iontoforese én gang, og du bruker den på bekostning av tiden- å lade AA-batterier. Dette betyr at du kan kjøpe en Electro Antiperspirant, som kan brukes kontinuerlig i mange år, for prisen av den første behandlingen med botulinumtoksin på hendene. I tillegg, med en pengene tilbake-garanti.

Svetting i seg selv bidrar til å kjøle ned kroppen under trening. Men du stopper bare svettingen på steder der Electro Antiperspirant blir anvendt- dvs håndflatene, fotsålene, armhulene, eller andre kroppsdeler. Andre deler av kroppen sikrer pålitelig temperaturregulering, og fjerning av forurensende stoffer. Du trenger ikke å bekymre deg for eventuelle negative virkninger på kroppen din. Electro Antiperspirant vil bare hjelpe deg.

Det er det ikke. Men, du må velge den passende enheten. Under utviklingen av Electro Antiperspirant enhetene, ble en rekke frekvenser av elektrisk strøm testet med hensyn til en best mulig toleranse av dens effekt på menneskekroppen. For sensitive pasienter, er det Electro Antiperspirant Sensitive eller den pulsede Electro Antiperspirant ELITE.

Enheten er like hel. Inntil du har lemmer i en beholder med vann eller adaptere festet til kroppen vil verdien på enheten alltid være 0. Du må ha lemmer i en beholder med vann eller adaptere festet til kroppen, så verdien vil gå opp.

Absolutt. Alle Electro Antiperspiranter er utformet slik at du kan velge hvilken styrke av terapien som du er komfortabel med og hvor du kun føler en mild kribling. Du trenger ikke å bruke høy styrke.

Ikke fortsett. Nå er du i vedlikeholdsfasen. Påfør 1-2 prosedyrer bare når svettingen begynner å sakte komme tilbake. Det vil holde deg tørr igjen i lang tid.

Vi lager individuelle planer skreddersydd til spesifikke kunder gratis. For det første er det nødvendig å fullføre den planen som er angitt i bruksanvisningen, på grunnlag av resultatene, deretter bruker vi en individuell plan hvis det er nødvendig, som sendes til kunden via e-post.

Pulset terapi brukes primært for å muliggjøre for mer sensitive pasienter å gjennomgå behandling uten negative opplevelser. Takket være pulset terapi kan Electro Antiperspirant ELITE settes til å passe selv de mest følsomme individer i behandlingen. Det er magien med pulset terapi.