Første vårsvette? Vi blir kvitt det raskt og hvor som helst på kroppen din. Kjøp Electro Antiperspirant før den 3.3.2024 og få et avslag på opptil 40%.

Bli kvitt svette og begynn å leve.
KLIKK OG FÅ RABATT

Vi sier ikke at Electro Antiperspiranter er den eneste måten å behandle overdreven svetting på. Nedenfor vil du finne beskrivelser av forskjellige behandlingsmetoder mot overdreven svetting.

Injeksjon av botulinumtoksin type A

Injeksjon av botulinumtoksin type A

Dette nervegiftet, også kjent som pølse gift- har vunnet i popularitet spesielt for å fjerne rynker. Bilder av kjendiser, blottet for enhver ansiktsuttrykk, inkludert latter kan finnes overalt på internett. Problemet med botulinumtoksin , også kjent som Botox- skjer når legen din begynner å overbevise deg om at det også kan brukes til å fjerne overdreven svetting. Botulinumtoksin bryter raskt ned i kroppen- og jo mer du bruker den, jo mer kjemper kroppen imot den. Du kan være forberedt på å gi mer og mer penger i løpet av de neste 2-3 månedene til de mange skuddene som legen vil injisere deg med. På denne måten fanger legen din deg i et pengesluk som vil kreve mer og mer penger når du trenger å stoppe svettingen. Electro Antiperspirant ELITE, og andre Electro Antiperspiranter vil derimot fjerne overdreven svetting i flere måneder av gangen med et enkelt bruk. Og kostnadene? Bare noen kroner for elektrisitet med mye større sikkerhet, siden du ikke trenger å injisere farlige giftstoffer i kroppen.

Operasjon kalt en torakal sympatektomi eller en lumbal sympatektomi

Operasjon kalt en torakal sympatektomi eller en lumbal sympatektomi

Under denne operasjonen vil legen først legge deg under narkose- deretter tar legen en nerveklynge nær ryggraden (sympatiske nerver)- som er ansvarlig for overføringen av nerveimpulser fra hjernen til svettekjertlene gjennom små hull i armhulene. En mer moderne metode består i plassering av titanstifter og kvelning av de sympatiske nervene på en måte som begrenser overføringen av disse impulsene. Det antas at denne løsningen stopper svette på den øvre (torakal sympatektomi) eller lavere (lumbal sympatektomi) halvdelen av kroppen. Det skjer rett etter operasjonen. Svetten stopper og pasienten går hjem fornøyd etter den påfølgende utvinningen. Problemet oppstår omtrent 6 måneder etter operasjonen, da en stor prosentandel av pasientene klager over at en såkalt kompenserende svette forekommer i en lik eller til og med større grad på andre deler av kroppen. Mange Electro Antiperspirant ELITE brukere rekrutteres fra mennesker som har gjennomgått en torakal sympatektomi operasjon og nå må kvitte seg med svette på andre deler av kroppen. Fra hender og armhuler er svettingen etter operasjonen som oftest overført til rygg, mage, rumpe og lår. Å bli kvitt svettingen i disse områdene er veldig lett med Electro antiperspirant. Sympatektomi i ryggraden blir nesten aldri utført, på grunn av muligheten for å skade funksjonen av reproduktive organer. Denne operasjonen kan ikke anbefales til noen.

Antiperspiranter med høyt innhold av aluminiumklorider

Antiperspiranter med høyt innhold av aluminiumklorider

Klassiske antiperspiranter fra annonser som lover å stoppe svetting i opptil 24-72 timer er kjent for alle. Men hvis du lider av overdreven svetting er de bokstavelig talt ubrukelige for deg. Ikke bare stopper de ikke svettingen, men de trenger ikke engang å begrense den. Bruk av de på andre områder enn under armene er meget komplisert, hovedsakelig fordi antiperspiranten ikke kan suge seg inn i huden over et tykt lag av svette, og er derfor ineffektiv. Noen produsenter forsøker derfor å øke innholdet av den aktive ingrediensen i antiperspiranter- dette stoffet er kalt aluminiumklorid, og det er bare en liten mengde av det i klassiske antiperspiranter- av sikkerhetsmessige grunner. I antiperspiranter med et økt innhold av dettestoffet, forekommer faktisk en midlertidig reduksjon av overdreven svetting- spesielt i armhulene. Men denne effekten ervofte ledsaget av irritasjon og en uutholdelig brennende følelse i huden, som mange mennesker som noen gang har brukt en slik antiperspirant klager over. Selv her er det en begrensning om at den kun kan brukes under armene. Bare forestilldeg en slik brennende følelse på andre deler av kroppen. I motsetning til denne metoden, kan Electro Antiperspirant ELITE anvendes for å fjerne overdreven svetting på nesten alle deler av kroppen, og med den nye pulsteknologien, mer skånsomt enn noen gang før.

Sammenligninga av iontoforese maskiner Kjøp iontoforese maskin

Avkok av bark fra eik, salvie te, hypnose og andre folkemedisiner

Avkok av bark fra eik, salvie te, hypnose og andre folkemedisiner

Mange ser skeptisk på alternative tilnærminger til behandling av overdreven svetting. Selv om deres effekt er sporadisk, kan du ikke benekte historiske perspektiver. Våre bestemødre brukte en gang i tiden et avkok av eik bark, som en person duppet sine føtter i i omtrent en halvtime, som et middel mot overdreven svetting. Med nesten daglig bruk av dette og et mildt problem med svetting er det faktisk mulig i enkelte tilfeller å oppnå positive resultater. Det er imidlertid ikke mulig å bruke som en langsiktig løsning. Sammenlignet med Electro Antiperspiranter- som under klinisk testing viste 100% effektivitet, er det en løsning med meget liten eller ingen virkning.

Electro Antiperspirant ELITE, Electro Antiperspirant Sensitive, Electro Antiperspirant

Electro Antiperspirant

Siden 2010 har antallet enheter som betjener behandling av overdreven svetting utvidet til sin nåværende form. I 2010 lanserte selskapet fra gruppen HIGHTECH DEVELOPMENT Group den første enheten som kalles Electro Antiperspirant. Fra tilsvarende løsninger skilte den seg særlig ut med den enkle kontrollen, drift ved hjelp av vanlige AA-batterier (eller deres oppladbare variant) og en effektivitet som ikke har noe annet i verden har. Under klinisk testing med medisinsk tilsyn, i 2010-2012- klarte denne enheten å behandle overdreven svetting hos 100% av pasientene som ble behandlet med den. På grunn av sin allsidighet og muligheten for å bruke den på alle deler av kroppen, er den fortsatt en del av vår produktlinje. Det er ikke mulig å øke mye på 100% virkningsgrad.

Electro Antiperspirant Sensitive

I andre halvdel av 2012, ble en enhet som kalles Electro Antiperspirant Sensitive lansert. Den skiller seg fra den første Electro Antiperspirant på grunn av hvor mild den er, noe som gjør at selv mennesker med sensitiv hud for å bruke den. En patentert mekanisme for å hindre elektrisk støt hvis de misbrukes ble implementert i denne enheten for første gang. Det elektriske støett var aldri farlig, men det overbeviste selv de som så langt hadde vært tilbakeholdne til å utnytte terapien. Du kan koble til og koble fra Sensitive Electro Antiperspirant enheten når som helst under behandlingen, og enheten vil ikke føre til elektrisk støt. Det er designet spesielt for kvinner og for pasienter med sensitiv hud for behandling av hender, føtter og armhuler. Ved samtidig terapi av begge hender trenger du ikke hjelp fra en annen person til å utføre behandlingen, i motsetning til den første Electro Antiperspirant hvor det var nødvendig.

Electro Antiperspirant ELITE

Selv om det virket som at HIGHTECH DEVELOPMENT Group allerede hadde gjort alt for å fjerne overdreven svetting ifra verden, var ikke det tilfellet, så i 2015 oppsto Electro Antiperspirant ELITE. Dette er en helt ny enhet bygd på 100% av effektiviteten til den første- Electro Antiperspirant, med patentert teknologi som forhindrer elektriske støt, som med Electro Antiperspirant Sensitive. Og det er ikke alt. Electro Antiperspirant ELITE versjonen kan drives enten fra nettet eller fra et integrert høykapasitets batteri for første gang i historien. Den kan være tilkoblet hvor som helst i verden, takket være et system som kan arbeide med et elektrisk nettverk fra 100 til 240 volt ved stikkkontakt typen som blir valgt ved bestilling. Electro Antiperspirant ELITE er en helautomatisk enhet som er utstyrt med en mikroprosessor og en ny type pulsteknologi, slik at den kan brukes hvor som helst på kroppen- selv av de mest sensitive mennesker- inkludert barn. Bare velg den kroppsdelen du ønsker å fjerne overdreven svetting fra, så trykker du på startknappen og Electro Antiperspirant ELITE tar seg av resten. Du trenger ikke hjelp av en annen person til behandling av begge hendene samtidig her heller.

Sammenligninga av iontoforese maskiner Kjøp iontoforese maskin