Avdrag uten gebyrer for alle og 36% rabatt frem til 17.10.2021. Å få slutt på svettingen en gang for alle har aldri vært bedre!

Electro Antiperspirant ELITE
Sokkeltypen:
På lager og klar til avsendelse
Strømnettsforsyning + innebygd ladbart batteri
Variabel PULSet teknologi
Amerikas forente stater = gratis levering
Pengene tilbake-garanti


Electro Antiperspirant® ELITE


Første pulserende og fullt automatiske maskinen ment for sykehus, klinikker og hjem som vil frigjøre deg fra svetting i flere måneder etter bruk.

I begynnelsen av behandlingen kan du velge området som lider av overdreven svetting, og datamaskinen vil gjøre resten for deg. Revolusjonerende pulserende teknologi gjør det mulig å behandle enhver kroppsdel på en forsiktig måte, uten ubehag. Takket være likestrømsadapteren, og det innebygde høykapasitetsbatteriet, vil du aldri bli overrasket av utladete batterier.

En endelig og mild behandling mot overdreven svetting på hendene, føttene og armhulene(inkludert i grunnpakken). Med adaptere kan også overdreven svette på hodet, pannen, ryggen, rumpen, brystet, magen og andre kroppsdeler behandles med suksess, og for en lang tidsperiode. 50 dagers fornøyd garanti og gratis frakt over hele verden.Kontraindikasjoner er graviditet, hjerteproblemer,

pacemaker eller andre livsopprettholdene implantater

eller implantater av metall i nærheten av behandlingsområdet.